Ел Маестро ще може да използва нападател срещу Ботев Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Браян Морено отново ще бъде в състава на ЦСКА

24-годишният колумбийски нападател Браян Морено ще се завърне в групата на ЦСКА за визитата на Ботев Пловдив за предстоящия мач от 10-ия кръг на Първа лига.

Така треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, ще може да разчита на третия най-добър голмайстор на тима за миналия сезон. Морено вкара 9 попадения в 25 шампионатни срещи през миналата кампания. Колумбиецът доскоро лекуваше контузия, която го извади от терените за 4 месеца. Той взе участие при ремито у дома с Черно море, но след това отново получи лека травма и не бе в групата при победите над Берое и ЦСКА 1948.

Морено е един от 8-те футболисти на „Българска армия“ без паспорт от Европейския съюз, а в групата за мачовете могат да попадат максимум петима подобни футболисти. Морено ще пътува за двубоя с Ботев Пловдив вместо Жираир Шагоян, който изпада от състава. Арменецът играе много рядко при новия наставник на ЦСКА. Шагоян остана на пейката в мача срещу ЦСКА 1948, а в предишния кръг срещу Берое се появи на терена в добавеното време.

Майкъл Естрада и Лазар Туфегджич също пропускат двубоя с Ботев Пловдив. Срещата между двата тима е утре вечер от 20:00 ч. на стадион “Христо Ботев”.