Ел Маестро: Труден мач беше, но бяхме умни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не беше лесно, но е страхотна победа", заяви специалистът.

Старши треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, даде мнението си след трети пореден успех на “армейците” с 3:1 над Ботев Пловдив като гост в дербито от 10-ия кръг на шампионата.

“Никога не съм напълно доволен. Има аспекти, които трябва да подобрим, но това е страхотен резултат срещу много мотивиран отбор. Справихме се, спечелихме победата и сме щастливи. Мисля, че не играхме толкова добре, колкото през миналата седмица. Труден мач беше, но бяхме умни и показахме нашите качества в правилните моменти. Не беше лесно, но е страхотна победа”, коментира Ел Маестро.

“Мисля, че приехме битката и предизвикателството. Трябваше да се защитаваме в някои периоди от мача, бяхме с петима в защита, но е чудесно, че вкарахме отново първи. Това прави мача доста по-лесен”, сподели той.

“Феновете са много важни и те са все още тук. Искам от името на целия отбор да им благодаря. Страхотна подкрепа, благодаря на всички, които бяха тук. Нямаме много време, в което да работим в тактически аспект, всичко е физика и възстановяване, за да можем да бъдем в най-добро състояние след седмица. Притеснен съм за Марселиньо и Кордоба, трябва да видим техните контузии. Тези промени нарушиха нашия ритъм”, каза още Нестор Ел Маестро.