Elitbet дава голямо предимство на Левски у дома срещу Хебър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" се завръщат на родната сцена след вълнуващи мигове в евротурнирите.

Левски посреща Хебър в двубой от 8-ия кръг на efbet Лига, който е днес и стартира от 21:15 часа на стадион “Георги Аспарухов”.

Възпитаниците на Николай Костов съсредоточават вниманието си върху шампионата, след като отпаднаха от Лигата на конференциите от германския Айнтрахт Франкфурт на крачка от груповата фаза.

В последния си мач от родното първенство “сините” надделяха с 1:0 над Ботев Враца, а освен това отложиха мачовете с Пирин и Арда.

Хебър се представя стабилно до този момент през кампанията, но в последния кръг отборът на Любослав Пенев допусна домакинска загуба с 3:4 от Локомотив Пловдив.

Във временното класиране Левски заема 10-ото място с 9 точки, но само с 5 изиграни мача, а пазарджишкият тим е на 8-ото място с 11 пункта.

От стадион “Георги Аспарухов” вече анонсираха, че целта е спечелването на титлата, а това минава през три точки срещу “гробарите” днес.

Аут от сметките на Николай Костов са Билал Бари и Марин Петков, които са с контузии, а под въпрос е и Рикардиньо.

Гостите нямат сериозни кадрови проблеми и ще заложат на всичко най-добро в двубоя на “Герена” довечера.

Elitbet.bg е уверен, че Левски ще грабне победата, след като коефициентът за успех на “сините” е 1.39 срещу такъв от 7.99 за Хебър. Равенството пък е оценено на 5.12.