Elitbet очаква Реал Мадрид да триумфира срещу Брага
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" преследва трета поредна победа в Шампионска лига

Шампионска лига се завръща тази вечер с мачовете от третия кръг на груповата фаза. В един от най-интересните двубои отборите на Спортинг Брага и Реал Мадрид излизат един срещу друг. Гостите очаквано са фаворити за победа, опитвайки се да продължат перфектния си старт в турнира. Букмейкърът Elitbet bg онлайн дава предимство на Реал Мадрид. Коефициентът за победа на тима на Карло Анчелоти е 1.48, докато ставката за успех на португалския отбор е 5.67.

С победата и фантастичния обрат срещу Унион Берлин в гостуването в предишния кръг, тимът на Брага се завърна в битката за едно от първите две места в група С, а също така увеличи значително шансовете си поне за 3-то място и класиране на директните елиминации на Лига Европа. Португалският отбор имаше отлична серия в Португалската лига и Националната купа, постигайки победи през последните няколко седмици. В момента те са на 4-то място във вътрешното първенство и сезонът върви в много добра посока, а евентуален успех срещу Реал ще бъде голям подвиг.

В събота Реал Мадрид направи реми 1:1 в трудно гостуване на Севиля. В момента “лос бланкос” са начело в таблицата в Ла Лига, а резултатите им в Шампионската лига са доста задоволителни, след като испанският гранд победи Наполи и Унион Берлин. Не беше много убедително, защото и двата пъти бяха постигнати минимални победи, но напълно достатъчни за 6 точки и 1-во място. От началото на август Реал Мадрид има само загуба в мач от градския съперник Атлетико Мадрид. Очаквано тимът на Анчелоти е фаворит според букмейкъра Elitbet и предстои да видим дали ще оправдае очакванията.