Elitbet предполага лесен успех за Черно море срещу Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Варненци и старозагорци влизат в срещата, след националната пауза в разнопосочни настроения от предишните си мачове

Черно море ще приеме Берое в по-късния мач от петъчния ден в деветия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Тича” ще стартира в 20:00 часа и е поверена на Станимир Тренчев.

Играчите на Илиан Илиев ще влязат в двубоя, след прекъсването за националните селекции с целта да продължат невероятното си и неочаквано от мнозина представяне през кампанията, като към момента Иван Дюлгеров и колегите му имат 20 пункта и са на второ място в таблицата – шест победи, две равенства и 0 загуби в актива на варненци. Това е най-добрият старт в клубната история на Черно море.

Берое също започна шампионата по добър начин, но в последните си две срещи “зелените” инкасираха две поражения и общо осем гола във вратата си – 0:5 от Лудогорец и 0:3 от ЦСКА – София, което остави с 13 точки в актива им. Наставникът на “заралии” Густаво Араголаса ще може да разчита на четирима от новите попълнения за гостуването във Варна. Става дума за аржентинците Леандро Годой, Енчо Годой, Гонсало Иса и Сегундо Пачаме.

Очаква се в групата на варненския отбор да се завърне капитанът Даниел Димов, който получи контузия срещу Крумовград в началото на сезона. Настроението на “Тича” в последно време е приповдигнато, като отличните резултати на тима на Илиан Илиев привлякоха вниманието на авторитетното португалско издание “A Bola”, обръщайки по-специално внимание на работата на някогашния халф на Бенфика и Маритимо.

От Elitbet са на мнение, че “моряците” ще спечелят лесно двубоя си със старозагорци, като коефициентът за домакински успех е 1.40 срещу 7.98 за победа на “заралии”, а ставката за реми на стадион “Тича” е 5.01. Букмейкърът дава интересни коефициенти, които си заслужава да бъдат опитани – за над 2.75 гола е 2.00, а за под 2.75 попадения в срещата,  ставката е 1.86.