Емблема на Лацио остава в клуба въпреки оферти от Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Чиро Имобиле ще остане верен на "орлите"

Нападателят на Лацио Чиро Имобиле е взел решение да остане в италианската столица въпреки изкушаващите оферти, които получи от Саудитска Арабия. Според “Кориере дело Спорт”, Ал-Уехда и Ал-Шабаб са направили опит да привлекат нападателя, но са ударили на камък в опитите си.

В последните години Имобиле се превърна в основна фигура в тима на “орлите” и в любимец на публиката. Изненадващо за много той е продукт на академията на Ювентус. Имобиле обаче не успява да пробие в първия отбор на “старата госпожа” и дълго време се лута в различни отбори в родината си. После следват трансфери в Борусия Дортмунд и Севиля, след което през 2016 година той открива точното място за себе си – “Стадио Олимпико”. В тима на “орлите” той успява да грабне приза за голмайстор на Серия А цели 3 пъти, вкарвайки съответно по 29, 36 и 27 гола във всеки един от тях.

Имобиле обаче вече е на 33 години и според мнозина времето му в Европа е изтекло. Нападателя обаче няма намерение да напуска Стария континент все още, тъй като той има договор с Лацио до 2026 година.