Емери преди реванша: Арсенал остава фаворит срещу Виляреал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Арсенал започна като фаворит и все още е фаворит. Ние ще се опитаме да борим", заяви бившият наставник на "топчиите"

В четвъртък вечер Виляреал ще гостува на Арсенал в реванша от 1/2-финалите на Лига Европа. Наставникът на испанския тим Унай Емери заяви, че “артилеристите” са фаворити в сблъсъка. Припомняме, че Виляреал спечели първата среща на “Естадио де ла Керамика” с резултат 2:1 и има по-голям шанс да игре на финала в турнира.

“Резултатът от първия двубой не променя моите виждания за нещата. Арсенал започна като фаворит и все още е фаворит. Ние ще се опитаме да борим. След първата среща сме прекалено близо, за да се промени нещо. Ние сме в прекрасен момент, за който работихме през цялата година”, сподели Емери.

Бившият наставник на Арсенал допълни, че се радва да се завърне на “Емиратс”, но мисълта му е насочена изцяло към неговия тим. Той се изказа много ласкаво за Пиер-Емерик Обамеянг и Гранит Джака. Емери направи коментар и за провалилия се проект за Суперлига:

“Всичко трябва да са заслужи. Те се опитаха да пренапишат футбола, но футболът е на феновете.”

Реваншът на 6-ти май между Арсенал и Виляреал ще бъде една от най-интригуващите срещи от мачовете по телевизията днес и утре. Букмейкърите дават предимство на “артилеристите” и предстои да видим дали те ще успеят да се поздравят с победата срещу коравия испански отбор.