Ерик тен Хаг: Простреляхме се в крака сами
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Контролирахме мача, поведохме дори два пъти, но след това се простреляхме сами в крака, допускайки лесни голове.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг нямаше особени поводи за радост, след като тимът му допусна втора поредна загуба в група “А” на Шампионската лига. “Червените дяволи” паднаха с 2:3 от Галатасарай на “Олд Трафорд”. Те на два пъти повеждаха в резултата, но допуснаха обрат и поредно разочарование. Според нидерландеца тимът му сам се е прострелял в крака, допускайки лесни голове.

“Контролирахме мача, поведохме дори два пъти, но след това се простреляхме сами в крака, допускайки лесни голове. В такива моменти трябва да се защитаваме по-добре в определени зони, а ние не го направихме. Много е неприятно, защото в Шампионската лига не е лесно да вкарваш голове, така че, когато го направиш, трябва да останеш фокусиран и да не допускаш да те изравнят толкова бързо. Затова важен е и контролът над топката, така че явно има какво да подобрим и в това отношение”, заяви Тен Хаг.

Наставникът все пак похвали Расмус Хойлунд за силната му игра и двата отбелязани гола.

“Това бе чудесно представяне, той отбеляза брилянтни голове, особено втория, при който бе сам и използва силата си. Показа и чудесен завършващ удар. При първия гол пък видях чудесна отборна работа. Контраатака, подхваната от Каземиро и Рашфорд, който прати чудесно центриране. Така че да, доволен съм от представянето му”, сподели нидерландецът.