Ерик тен Хаг с пълна подкрепа от Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Въпреки лошия старт на сезона, нидерландецът не е застрашен да загуби работата си

Мениджърът на Манчестър Юнайтед, Ерик тен Хаг, продължава да се радва на пълната подкрепа на ръководството, въпреки трудното начало на сезона и сключването на новия си договор преди назначението на спортния директор Дан Ашуърт и изпълнителния директор Омар Берада, съобщава Sky Sports.

Въпреки че Юнайтед загуби два от първите три мача във Висшата лига, включително тежкото поражение с 0:3 от Ливърпул в дербито, Ашуърт и Берада са убедени в качествата на нидерландския специалист и продължават да го подкрепят.

„Договорът на Ерик бе подписан преди нашето пристигане, но ние сме доволни от това решение“, заяви Омар Берада, цитиран от Sky Sports. „Подкрепяме напълно Ерик и сме готови да му помогнем да постигне максимални резултати. Имаме пълно доверие в него и вярваме, че той е правилният треньор за нас.“

Дан Ашуърт допълни: „Работата ми с Ерик през последните осем седмици бе много продуктивна. Моята роля е да го подкрепям във всичко, което му е нужно — от трансфери до медицински и психологически въпроси, тренировки или други аспекти, които могат да го разконцентрират.