Eтър избра 27-годишен за шеф на УС, иска да върне Петков
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Собственикът на маркетингова компания Деян Куздов бе избран за председател на Управителния съвет на затъналия в дебрите на посредствеността Етър. Едва 27-годишен, той е сред активните привърженици на Болярите, а освен това е и най-младият съветник в общинския съвет на Велико Търново.

Новият Управителен съвет на Виолетовите се състои от седем души като единственият сред тях, който и досега бе член на клубната управа е бившият национал Цанко Цветанов. Общото събрание възложи на новата клубна управа в двумесечен срок да представи план за работата през следващите три години.

Зам.-кметът на града Георги Камарашев, който беше досегашен шеф на управителния съвет заяви, че дълговете на клуба възлизат на 538 хиляди лева като 50 хиляди от тях са задължения към играчите.

В първото си изявление след избирането на новия пост Куздов обяви за приоритетна цел на новата клубна управа връщането на любимеца на феновете Петко Петков на треньорския пост. Обезвереният от липсата на подкрепа и неспазване на куп обещания специалист напусна в края на миналата седмица като отборът бе воден от асситентите му Калоян Чакъров, Тодор Киселичков и Марин Стефанов по време на загубата от Монтана в третия кръг на Първа лига.

Куздов обаче така и не даде ясен отговор откъде ще бъдат намерени средства за погасяване на дълговете и как ще се финансира оттук нататък, имайки предвид, че Етър няма генерален спонсор.