Желев ще иска Янтра да играе бързо и резултатно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият национал запазва в щаба си асистентите, работили със Сашо Ангелов

Новият наставник на втородивизионния Янтра – Живко Желев, обяви при представянето си, че ще изисква отборът да практикува бърз и резултатен футбол.

Той обяви, че негови асистенти ще бъдат същите, които са работили при предшественика му Сашо Ангелов – Петко Петков, Николай Василев и Искрен Писаров.

“Вече два дни има една приятна емоция,” заяви бившият бранител. “Голям процент от футболистите тук са честни и аз съм “За” това нещо. Има опитни, покрай които да израстват младите.

“Отборът е подкрепян от града и дано с добри игри да се увеличи бройката на феновете. Но щом идвам по средата на първия полусезон, значи нещата не са ОК, но се надявам, че бързо ще си стъпим на краката.

“Искам да практикуваме комбинативен, бърз и резултатен футбол и да изграждаме играчи. Стадионът е един от най-добрите стадиони като качество на терен за Б и А група.

“Организацията е над нивото на Втора лига. Така че има перспектива Янтра да върви във възходяща линия. Щабът остава без промяна, като Петко Петков ще бъде треньор на вратарите, а Николай Василев и Искрен Писаров остават мои помощници.”