Вили Вуцов: Славия си е Славия и не сме уплашени и респектирани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Славия е голямо име в българския спорт и футбол. Нормално е да имаме голямо уважение към тях независимо от това, че класирането им към момента не е добро."

Старши треньорът на втородивизионния Янтра – Велислав Вуцов, коментира жребия в турнира за купата на България. На 1/16-финалите габровци ще се изправят у дома срещу отбора Славия, който е без победа в десет поредни мача, записвайки осем поражения.

“Славия е голямо име в българския спорт и футбол. Нормално е да имаме голямо уважение към тях независимо от това, че класирането им към момента не е добро. Славия си е Славия. Не сме респектирани и уплашени обаче. Безспорно ще я има и допълнителната интрига и емоция от срещата на терена на брат срещу брат, но на терена всеки излиза, за да побеждава. Извън него пак сме си братя, бащи и синове”, коментира Велислав Вуцов, цитиран от официалния сайт на Янтра във Фейсбук.

Петър Вуцов е футболист на Янтра, докато неговият по-малък брат Светослав е вратар на Славия.

Двубоят между двата отбора в Гарбово ще се състои в края на октомври или началото на ноември. Преди повече от десетилетие Велислав Вуцов изкара два периода начело на “белите”.