Антов: Сигурен съм, че и пак да играем срещу Парма няма да загубим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сигурен съм, че ако играем отново срещу този отбор утре или вдругиден, няма да загубим"

Валентин Антов, който през лятото премина от Монца в Кремонезе, изрази съжалението си, че отборът му допусна домакинска загуба от Парма в осмия кръг на Серия B.

“Сигурен съм, че ако играем отново срещу този отбор утре или вдругиден, няма да загубим”, каза централният защитник, цитиран от сайта cuoregrigiorosso.it. Антов се утвърди в състава на “сиво-червените” като титуляр в последните три шампионатни мача и дори получи добри оценки за мача с Парма, въпреки поражението.

“Искахме да спечелим мача. Бяхме в тяхната половина през по-голяма част от мача и това създаде риск от контраатаки. Атакувахме много и е трудно да допуснем такъв гол, за няколко сантиметра не беше засада. Но сме на прав път”, каза бившият футболист на ЦСКА, който е преминал още през Болоня и Монца.

“Чувствам се добре тук, доволен съм, че съм в отбора. Работил съм със Стропа (б. а. – треньора) преди, знам какво иска от играчите. Добър тим сме, подобряваме се с всеки мач в притежанието на топката. Трудно е да загубим такъв мач, след като допуснахме гол точно, когато бяхме изравнили”, каза още Антов.