Етър представи новия голям спонсор – HMI ще помага на клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фирма от Велико Търново ще помага на "виолетовите"

HMI (Hygiene Medical Industry Co., Ltd.) става един от основните спонсори на футболния клуб Етър, след като двете страни подписаха договор за партньорство. Новият спонсор на Етър беше представен днес от председателя на УС на „Етър” Деян Куздов и члена на клубната управа Любомир Филипов.

„Много съм благодарен на HMI за партньорството, което започваме. Дадохме заявка, че ще търсим подкрепа от местния бизнес. Една от най-големите местни компании изрази съгласие да си партнираме. Благодаря на г-н Евгени Костадинов и на г-н Виктор Азманов. Те вече са част от нашия клуб”, заяви Деян Куздов и връчи фланелка с № 1 на Евгени Костадинов. На Виктор Азманов, който не успя да присъства на пресконференцията, също ще бъде връчена такава фланелка.

„Благодаря на HMI, че стават наш спонсор. Подписахме договор до края на първенството, а след като Етър запази мястото си в Първа лига, ще преподпишем нов с още по-добри параметри”, заяви Любомир Филипов.

„Ситуацията в страната е тежка, уверявам ви, че вирусът съществува и не вярвайте на тези, които горят маски. Трябва всички да сме заедно. Призовавам всички фирми от Търново да участваме заедно и помогнем на футбола. Ние помагаме и на ХК „Етър-64”, но сега ще подпомогнем и футболния клуб. Нашите деца е нужно да спортуват, а батковците трябва да им дават пример. Самият аз също съм бил юноша на Етър. В момента клубът не е в добро състояние, но ако се обединим, ще му помогнем. Имам вяра на новото ръководство и на футболистите, че ще излезем от тази криза. Новият треньор е млад и перспективен, наясно е какво прави. Очаквам да тръгнем към победи”, заяви Евгени Костадинов.

В следващите мачове на официалните екипи на “болярите” на гърба над номера и на двата ръкава ще стои логото на HMI. Следващият двубой на Етър е на 30 ноември у дома срещу Царско село в среща от 14-ия кръг на efbet Лига.