Етър започва подготвителен лагер в Ягода
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бъдещето на Боруков продължава да е забулено в неизвестност

Днес футболистите на Етър започват подготвителен лагер в Ягода, като по време на подготовката в старозагорското село са предвидени четири контролни срещи.

Виолетовите вече победиха Спартак (Плевен) с 3:0 в среща, в която не взе участие таранът Преслав Боруков. Старши треньорът Александър Томаш защити решението си, заявявайки че иска да разчита на “хора, които са отдадени, а не хора, които мислят за друго”.

Интерес към Боруков проявяват няколко клуба от Първа лига, сред които Левски, ЦСКА 1948, Берое и пловдивските Ботев и Локомотив.

В сряда, от 14.00 часа Етър ще гостува на Берое в Стара Загора, като най-вероятно проверката ще се състои на стадион „Локомотив”. В събота, също от 14.00 часа, Болярите гостуват на Ботев (Пловдив) на спортния комплекс в Коматево.

Следващите проверки са срещу Загорец (Нова Загора) на 26 януари и Септември (София) на 29 януари.

Третият етап от подготовката – от 1 февруари, ще бъде отново във Велико Търново. Последната контрола на Етър ще бъде на 6 февруари в София срещу ЦСКА 1948.

Двубоят с новака в Първа лига ще бъде и генерална репетиция за първия официален мач – гостуването на шампиона Лудогорец седмица по-късно.