google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Последният 1/8-финал при мъжете на Australian Open в днешния ден противопостави Ник Кирьос и Рафаел Надал. Като двама големи спортсмени, те почетоха загиналия вчера баскетболист Коби Брайънт– един от най-легендарните спортисти на всички времена.

Ник Кирьос е един от най-големите почитатели на баскетбола и не пропусна да почете легендата на ЛА Лейкърс. Кирьос излезе на корта с потник на Лос Анджелис Лейкърс с №8. Той не сдържа сълзите си, докато се отправяше към своята скамейка при излизането си на Rod Laver Arena. Доста пъти австралиецът е споменавал, че Коби Брайънт е един от неговите идоли, а ако не се е занимавал с тенис, Кирьос е щял да стане баскетболист.

Победителят в срещата – Рафаел Надал, също почете великия баскетболист. След края на двубоя, световният номер 1 в тениса сложи шапка на ЛА Лейкърс.

Ето как Ник Кирьос и Рафа Надал почетоха Коби Брайънт 1

Първите думи на Надал след победата над Кирьос с 3:1 сета бяха за Коби Брайънт. Ето и какво сподели Матадора:

„Какво бих могъл да кажа. Сутринта се събудих и разбрах за тази ужасна новина. Много съм тъжен,“ започна испанецът.

„Коби Брайнът беше един от най-великите спортисти на съвремието ни. Заслужава огромни аплодисменти..С него сме се срещали, тъй като съотборник му беше мой близък приятел – Пол Гасол. Коби бе се рпутацията на невероятен спортист и бе вдъхновение за всеки”