Ето кои са нежните половинки на играчите от Манчестър Сити СНИМКИ

Вероятно повечето заклети фенове знаят, че Манчестър Сити е сформиран две години по-късно от своя „червено-бял“ брат и естествено, има дълга история. В самото начало името на клуба е било Сейнт Маркс, след това го прекръстват на Ардуик и чак през 1894 година той се сдобива с името, което носи и до днес. В момента Манчестър Сити е сред най-популярните и богати клубове в световен мащаб, пише zen.

В него играят много достойни футболисти, но знаете ли кои са техните нежни половинки?

Точно за тях ще си поговорим сега.

Ани Килнър 

Ани Килнър е приятелката на защитника Кайл Уокър. Тя е кореняк лондончака и е завършила строителен колеж. Затова, освен като модел на бельо на едни от най-скъпите марки, Ани работи и като архитект. С Кайл се запознава още по времето, когато той играе за „шпорите“ и още тогава решава да се премести в Манчестър, за да е близо до любимия си. В момента щастливата двойка се радва на 3-годишен син.

Пейдж Милиан 

Пейдж Милиан е съпруга на Рахийм Стърлинг. Тя е родом от ямайската столица Конгстън. Красивата дама се явява втората съпруга в живота на футболиста, като двамата имат общо дете. За кратко време те се разделят, когато Рахийм е бил спипан в афера с леки жени, но след като се осъзнава, той се връща отново при Пейдж. Въпреки, че е само със средно образование, тя е успешен мениджър на няколко бутика за маркови дрехи.

Карина Техеда

Карина Техеда е втора съпруга на Серхио Агуеро. Предишната му жена бе дъщерята на Марадона, но бракът им не просъществува дълго, а както по-късно се разбра, вината е била именно на Карина. Тя е популярна аржентинска певица и телевизионна звезда и има зад гърба си над 10 музикални албума и 6 филмови роли.

Мишел Лакроа

Мишел Лакроа е съпруга на белгиеца Кевин Де Брюин. Мишел е родена в Белгия, по-точно в град Гент, където е завършила Институт по физическа култура. Дълго време на полупрофесионално ниво се е занимавала с лека атлетика. Двойката сключва брак през 2017 г. в Италия. Семейството отглежда две прекрасни дечица.

Алисия Верандо

Алисия Верандо е любимата на португалеца Бернардо Силва. Младата дама е родена в Монте Карло, като майка й е французойка, а баща й – португалец. Завършила е Държавният университет на Калифорния Фулъртън, специалност международно право. През 2016 г. Алисия работи в клуба в Монако и точно там се запознава с Бернардо. Човек би казал, че романтиката на работното място е скучна, но ето, че от тяхната „служебна“ афера е излязло нещо много красиво –  двойката се радва на любов и разбирателство вече 4 години, а се говори, че тази година се стягат и за сватба.

Влада Щеглова 

Влада Щеглова е момичето на украинския футболист Александър Зинченко. Мнозина твърдят, че тя дори му е вече съпруга, след като двойката е сключила таен брак. Красавицата е бивша журналистка, а сега изцяло се е посветила на блогърството и се радва на охолния си живот, който популярният футболист й е осигурил.

Сподели Сподели
Изпрати: