google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Вероятно повечето заклети фенове знаят, че Манчестър Сити е сформиран две години по-късно от своя „червено-бял“ брат и естествено, има дълга история. В самото начало името на клуба е било Сейнт Маркс, след това го прекръстват на Ардуик и чак през 1894 година той се сдобива с името, което носи и до днес. В момента Манчестър Сити е сред най-популярните и богати клубове в световен мащаб, пише zen.

В него играят много достойни футболисти, но знаете ли кои са техните нежни половинки?

Точно за тях ще си поговорим сега.

Ето кои са нежните половинки на играчите от Манчестър Сити СНИМКИ 1

Ани Килнър 

Ани Килнър е приятелката на защитника Кайл Уокър. Тя е кореняк лондончака и е завършила строителен колеж. Затова, освен като модел на бельо на едни от най-скъпите марки, Ани работи и като архитект. С Кайл се запознава още по времето, когато той играе за „шпорите“ и още тогава решава да се премести в Манчестър, за да е близо до любимия си. В момента щастливата двойка се радва на 3-годишен син.

Ето кои са нежните половинки на играчите от Манчестър Сити СНИМКИ 2

Пейдж Милиан 

Пейдж Милиан е съпруга на Рахийм Стърлинг. Тя е родом от ямайската столица Конгстън. Красивата дама се явява втората съпруга в живота на футболиста, като двамата имат общо дете. За кратко време те се разделят, когато Рахийм е бил спипан в афера с леки жени, но след като се осъзнава, той се връща отново при Пейдж. Въпреки, че е само със средно образование, тя е успешен мениджър на няколко бутика за маркови дрехи.

Ето кои са нежните половинки на играчите от Манчестър Сити СНИМКИ 3

Карина Техеда

Карина Техеда е втора съпруга на Серхио Агуеро. Предишната му жена бе дъщерята на Марадона, но бракът им не просъществува дълго, а както по-късно се разбра, вината е била именно на Карина. Тя е популярна аржентинска певица и телевизионна звезда и има зад гърба си над 10 музикални албума и 6 филмови роли.

Ето кои са нежните половинки на играчите от Манчестър Сити СНИМКИ 4

Мишел Лакроа

Мишел Лакроа е съпруга на белгиеца Кевин Де Брюин. Мишел е родена в Белгия, по-точно в град Гент, където е завършила Институт по физическа култура. Дълго време на полупрофесионално ниво се е занимавала с лека атлетика. Двойката сключва брак през 2017 г. в Италия. Семейството отглежда две прекрасни дечица.

Ето кои са нежните половинки на играчите от Манчестър Сити СНИМКИ 5

Алисия Верандо

Алисия Верандо е любимата на португалеца Бернардо Силва. Младата дама е родена в Монте Карло, като майка й е французойка, а баща й – португалец. Завършила е Държавният университет на Калифорния Фулъртън, специалност международно право. През 2016 г. Алисия работи в клуба в Монако и точно там се запознава с Бернардо. Човек би казал, че романтиката на работното място е скучна, но ето, че от тяхната „служебна“ афера е излязло нещо много красиво –  двойката се радва на любов и разбирателство вече 4 години, а се говори, че тази година се стягат и за сватба.

Ето кои са нежните половинки на играчите от Манчестър Сити СНИМКИ 6

Влада Щеглова 

Влада Щеглова е момичето на украинския футболист Александър Зинченко. Мнозина твърдят, че тя дори му е вече съпруга, след като двойката е сключила таен брак. Красавицата е бивша журналистка, а сега изцяло се е посветила на блогърството и се радва на охолния си живот, който популярният футболист й е осигурил.