Добави коментар
Тя наскоро се завърна след дълго възстановяване от друга травма

Най-добрата родна футболистка – Евдокия Попадинова съобщи с пост в социалните мрежи неприятна новина. Тя е получила нова тежка контузия и скоро ще се подложи на операция на коляното, като призна, че е очаквала проблемът да се окаже по-лек от реалното.

Нападателката на женския тим на Наполи се завърна преди няколко месеца на терена след друго дълго възстановяване на друг проблем.

Ето какво съобщи Еви:

Поредна контузия и пореден тежък удар за мен. Този път обаче е по-сериозно, отколкото очаквах.

В началото на следващата седмица ще се подложа на операция на коляното. Искам да благодаря на всички, които ми писахте, за да ме подкрепите!

Този сезон съдбата ме изправи пред много тежки моменти. Имах повече контузии, отколкото за цялата ми кариера. Истината е, че понякога е трудно човек да намери сили да продължи, да се изправи отново след поредния удар. Опитвам да съм силна – каквато винаги съм била, и да гледам напред, когато съм паднала на земята.

Страшно много искам да покажа на какво съм способна и да реализирам пълния си потенциал, но контузиите продължават да са голяма пречка и да ме спират. 💔

Тежките битки са за най-силните воини. Ще намеря начин да се изправя, защото всяка болка си заслужава в преследване на мечтите.

Добави коментар
Гласувай:
3.5/5 - 17 гласували