Фабиньо: Килиан Мбапе в Ливърпул? Само главоболия за Юрген Клоп
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Привличането на френската футболна звезда Килиан Мбапе в отбора на Ливърпул, ще създаде немалко проблеми на Юрген Клоп, категоричен е полузащитникът Фабиньо.
Според него, идеята бившият му съотборник от Монако да бъде привлечен в тима им е лоша, тъй като, по негови собствени думи, в момента тяхното нападателно трио е убийствено.
Припомняме, че супер звездата Мбапе напоследък жъне сериозни успехи, след като успя да реализира 81 гола от 110 мача като част от тима на Пари Сен Жермен.

Фабиньо се изказа изключително позитивно за качествата на 21-годишния нападател, заявявайки, че е един от най-великите играчи в света и самият той го уважава много, но, според нападателя на Ливърпул, Килиан Мбапе в момента е много важен за тима си и би следвало да си остане там.
Фабиньо коментира също, че постиженията на Ливърпул нареждат тима сред най-престижните в световен мащаб, така че, не вижда смисъл да говори за тях. Той се позовава на рекордите и статистиките, които са безкомпромисно справедливи, затова няма смисъл да убеждава когото и да било в очевидното.
Халфът пожела на себе си и съотборниците си да печелят все повече трофеи във всеки един сезон.