Фати поднови тренировъчна дейност с Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ансу може скоро да се завърне на терена.

Младата надежда на каталунския гранд Ансу Фати поднови тренировки с топка днес според информация на водещите медии в страната. Фати все още не е част от тренировъчния процес на първия отбор, но е много близо да се присъедини към своите съотборници.

Ансу получи контузия в края на юли по време на тренировка и не беше част от турнето на Барселона в САЩ. Фати се възстановяваше в каталунския град като тренираше самостоятелно на базата на клуба. Новият мениджър на отбора Ханзи Флик е почитател на крилото и се очаква когато е здрав да се опита да го наложи в състава на каталунците. Немският специалист е убеден, че Фати има още много какво да даде на Барселона въпреки колебливите му изяви през последните 2 години като поради това беше преотстъпен под наем в английския Брайтън, но сега най-вероятно ще се разчита на него.

Флик стартира периода си начело на Барселона с 4 победи от 4 мача в ЛаЛига и определено може да му се вярва, че може да намери начин да извади най-доброто от Ансу, когато той отново е напълно здрав.