Федерико Киеза предпочита да премине в Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крилото на Ювентус предпочита да заиграе на "Олд Трафорд" вместо в Челси и Тотнъм

Медията La Gazzetta dello Sport твърди, че Манчестър Юнайтед е предпочитаната дестинация за италианския национал Федерико Киеза, ако той напусне Ювентус през предстоящия трансферен прозорец. Офанзивният футболист е готов да проведе разговори с Тиаго Мота относно бъдещето си на ‘Алианц Стейдиъм’, но напускане на торинския гранд изглежда най-вероятният изход.

Настоящият договор на Киеза изтича следващото лято и торинският гранд не иска да загуби футболиста без трансферна сума. Ювентус има само две възможности, или да удължи контракта му, или да спечели пари от него това лято. Преговорите за подновяване на договора всъщност не вървят по план, така че е малко вероятно Киеза да поднови контракта с “бианконерите”.

В резултат на това Федерико Киеза помоли своя агент да му потърси нов клуб. Тъй като играчът може да бъде привлечен срещу сума около 25-30 милиона евро, към него има значителен интерес от цяла Европа и най-вече от отбори от Висшата лига.

Челси и Тотнъм са два клуба, които искат да подпишат с 26-годишния италиански национал. В битката за подписа му е и Ман Юнайтед. Итаианското крило предпочита да се присъедини към “червените дяволи”. Според информациите той иска да играе за Манчестър Юнайатед и предстои да видим дали ще премине на “Олд Трафорд”.