Феликс се завръща в Челси след сделка с Атлетико
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жоао се съгласява да подпише 6-годишен договор със „Сините“.

Челси постигнаха договорка с Атлетико Мадрид, за да привлекат Жоао Феликс за 2ри път. Националът на Португалия беше под наем в Лондонския клуб, записвайки 20 мача и разписвайки се 4 пъти. Сега, Челси договориха постоянен трансфер с „Дюшекчиите“ като се очаква 24-годишният футболист да подпише 6-годишен контракт с опцията за допълнителен сезон.

Тази сделка ще позволи на Конър Галахър да завърши своя трансфер от Челси в Атлетико Мадрид след като беше стопиран в последния възможен момент и Галахър беше принуден да лети обратно от испанската столица в английската.

Феликс има изиграни 131 мача за Атлетико Мадрид и е един от най-скъпите играчи в света като се присъедини към испанския отбор за 146 милиона долара през 2019 година. Той има вкарани 34 гола и е асистирал 18 пъти в тези двубои.

„Сините“ изглежда ще осъществят своя 10ти постоянен трансфер през настоящото лято с привличането на Жоао. Те също така продадоха 7 футболисти през това време като Галахър може да бъде 8мият, а бъдещето на Стърлинг също е под голям въпрос.