Фен на Тотнъм: Локомотив Пловдив е измислено име, за да ни бъзикат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Жребият на Лига Европа отреди отборът на Локомотив Пловдив да приеме класния отбор на Тотнъм във втория квалификационен кръг. Донякъде разбираемо, феновете на “шпорите” не са чували за тима на Локомотив до момента, а някои привърженици на отбора започнаха да се шегуват с пловдивчани.

Потребител в Туитър се пошегува, че Локомотив Пловдив всъщност е измислено име, което е създадено, за да бъзикат Тотнъм.

Друг фен на лондончани пише, че е проучил опонента на “шпорите” и информира, че това не е Локомотив, за който хората са чували. Тимът е спечелил Купата на Съветската армия, като не успява да проумее какъв е този трофей. Третият факт е, че “смърфовете” имат футболист от Таджикистан, визирайки Парвиз Умарбаев.

Потребител с никнейм Charlie_Spurs пък  благодари, че двубоят ще се играе без фенове, прилагайки две снимки на хореография на агитката на Локомотив Пловдив.

Има и закачки от феновете на Арсенал, като най-популярната от тях е: Локомотив Пловдив ще се изправи срещу Тотнъм в Лига Европа, ако не сте чували за тях, те са малък клуб от Северен Лондон.

Двубоят между Локомотив Пловдив и Тотнъм ще се проведе на 17-ти септември на “Лаута”. “Шпорите” ще бъдат огромни фаворити за победата, но тимът на Бруно Акрапович ще се опита да поднесе голямата изненада.