google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Господине, докога ще си играйкаме и продавкаме?", питат привържениците на ЦСКА

Привържениците на ЦСКА със сигурност са недоволни, че отборът се разделя с основни играчи. Именно затова една от основните фракции през последните пет години в Сектор „Г” – Offenders, изригна в социалните мрежи с пост, в който задава “конкретни” въпроси, свързани с трансферната политика на “червените”.

Членовете на организацията са на мнение, че „когато нещата придобият нормален и завършен виж, стартира „гаражна разпродажба” на футболисти за тяхна сметка, на което казаха „Баста”. Феновете на “армейците” също така поискаха конкретни отговори за визията на политика, водена от клуба, като също така се изказват много позитивно за новия треньор Бруно Акрапович.

Етио и становището на Offenders, което се споделя и от други фенски организации на ЦСКА:

5 години. 1825 дни. 43800 часа. 2628000 минути. Точно толкова време ЦСКА си “играйка” по родните терени. И точно когато се разиграе и нещата придобият нормален и завършен вид, започва гаражна разпродажба – трансфери, наеми и изпращане по куриер за наша сметка на всичко читаво в състава. Баста!

Искаме да попитаме Господина разни неща и да получим този път ясни и конкретни отговори пред цялата червена общност, без срещи и увъртания. Та, по същество: Докога вместо да надграждаме през зимата ще продаваме и градим отново напролет, когато е същинската борба на всички фронтове у нас? Политиката на клуба умишлено ли е от типа “бит пазар” или просто някак си винаги така се получава всяка зима и лято? Имаме ли амбиции да се борим за купа и титла или целта е “играйкане” и “продавкване” до откат и докато алъш-веришът върви? Чувствате ли се конкурентни на Делиормана или ще лъскаме калъфките вместо говедата отново? Това, разбира се, е реторичен въпрос. Нужно е да дадем и едно релевантно сравнение, понеже определени фенски кръгове и медии вече задвижиха колелото на пропагандата за “големите успехи” и стабилност, които се носят като манна небесна в Борисовата градина. Неуважаемият Христо Крушарски с поне два пъти по-малък бюджет от нашия за 3 години постигна успехи в два поредни сезона, като във втория финал за Купата победи избрания от вас тактически гений Милош Крушчич. Добре, че им взехме треньора, за да няма и трети такъв мач. (Бруно, мачкай!)

Ще завършим, припомняйки за пореден път, че ЦСКА трябва да е в борбата за всички възможни трофеи от първия до последния кръг, а не импровизирана сергия за футболисти. ЦСКА трябва да е победител във всеки един мач. Това сме ние и това трябва да е нашият облик – сила, класа и шампионски манталитет, който в последните години позагубихме, но само в спортно-технически план, защото “Сектор Г” никога не е спирал да бъде първи. Виждаме това убеждение вече в съблекалнята благодарение на Акрапович, искаме да го виждаме и в Кулата на “Драган Цанков”. Освен ако таралежите вместо да “папкат змийчета” не обичат повече вкуса на седемстепенното меню от цифри.