Фенове организират протест пред сградата на БФС на 21 май
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Цветомир Найденов се е отбелязал като проявяващ интерес към протеста, който е под надслов "Протест за спасение на футбола в България"

Фенове организират във Facebook протест пред сградата на БФС в Бояна, като събитието е планирано за  21 май от 17.00 часа. То ще бъде под надслов “Протест за спасение на футбола в България”, а интерес към митинга е проявил благодетелят на ЦСКА 1948 – Цветомир Найденов. Бизнесменът се е отбелязал като проявяващ интерес към протеста.

Припомняме, че вчера Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз присъди служебна победа с 3:0 за ЦСКА София срещу ЦСКА 1948, въпреки че в отбора на новака в efbet Лига има над десет заразени с COVID-19.

Това доведе до гневни реакции не само от страна на Найденов и ЦСКА 1948, но и от боса на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, който не изключи оттегляне от клуба заради погазване на феърплея.

Специалистът по спортно право Георги Градев пък изкара пасажи от документи, твърдейки, че СТК на БФС няма правомощия да налага дисциплинарно наказание, каквото е служебната загуба.