Добави коментар
Собственикът на Черно-белите бесен на секретаря на Спортно-техническата комисия на БФС Неделчо Михайлов, иска му оставката

Известният с пиперливия си език собственик на Локомотив Пловдив – Христо Крушарски обяви, че е напълно възможно да изостави клуба в резултат на непочтеното поведение от страна на спортно-техническата комисия на БФС.

Крушарски е убеден, че феърлеят е бил брутално погазен в момента, в който футболната ни централа не отложи мача между ЦСКА 1948 и прекия конкурент на Черно-белите в битката за второто място – ЦСКА София.

Босът на Локо смята, че персонална отговорност носи секретарят на Спортно-техническата комисия на БФС Неделчо Михайлов и му поиска оставката.

„Това е феърплеят на Неделчо, той щял да съди Гонзо, започна изповедта си Крушарски пред Дарик радио. „Да го съди. Аз имам добри адвокати и ще се борим до последно.

„Защо сме недоволни? Защото искат несправедливо да ни вземат второто място. Аз с моите скромни възможности съм направил едно отборче, които се бори за второто място.

„Ще му подаря всичките медали на Неделчо. Ако той не се появи , ще му ги занеса всичките. Той е човекът, който взима крайните решения. Аз от десетина дни не съм в България.

„Доколкото знам, той е взел решението и е казал на Гонзо „Е какво от това“. Той ни е сложил веднага на трето място. Това убива феърплеят и убива желанието на всеки един човек, който Той ми унищожава мечтата. Ако е феърплей, здраве му кажи.

„Заслужаваме си второто място. Кой отбор в момента играе постоянен и хубав футбол? Кой? Най-бедният отбор – Локомотив Пловдив. Момчетата са го заслужили. През цялото това време се говори за Локомотив, а сега се говори за трето място.

„Нека нареждаме класирането отсега за следващия сезон. Защо да играем изобщо?

„Естествено, че може да се откажа от Локомотив Пловдив и това може да се случи. След шест години феърплей. Аз си мълча. И съдии, да съм обидил някой, не съм. Такъв шамар. Нямам думи за това нещо.

„Предполагам, че има наши и ваши. Като няма свободни дати, да се мери с един аршин за всички. Да се прекрати първенството, а не да се правят такива щуротии. Кой казва това, че няма как да се отложат?

„Аз също съм купил билети за футболистите, но проблемът си е мой. Ако трябва, ще изям дървото, но ще изиграем мачовете. Ако трябва, ще изиграем мачовете и на 30 май. Какъв е проблемът?

„Ние ако ги изиграем тези четири мача, които ни остават и ги спечелим, отиваме почти наравно с Лудогорец.

„Това може да ме накара да оставя нещата и да ги съсипя. Колко пъти повтарям едно и също. Някой да ни събере, да си затворим вратите и да си ударим по един шамар, но да сложим ред в нещата. Никой не направил нещо подобно.

„Как завършва животът? Тия проблеми и злоби отиват в 2:1. Там ли ще отнесем всичко?

„Боби ми е приятел. Аз го подкрепих. Винаги съм казвал, че Боби Михайлов трябва да остане. Винаги съм го споменавал. Така навремето изритаха Батето и го предадоха.

„Жалко, че не съм в България, за да отида и да си свърша нещата. И аз си имам проблеми. Трябва да си завърша първенството, както трябва.

„Колко ще оправим бюджета с участие в евротурнирите? Моята цел е да вземем това, което заслужаваме, а след това си е наша работа докъде ще стигнем. Аз не спирам да мечтая. Тук съм, за да си оправя нещата и да взема пари и затова съм тук.

„Няма да оставя така нещата. Така съм набрал на един от Пловдив. Започвам да фуча и сериозно ще фуча. Ако Неделчо не си подаде оставката, го започвам всеки ден. Аз съм достатъчно луд, за да полудее и той.“

Добави коментар
Гласувай: