Добави коментар
Привърженици от различни клубове имат три основни искания

Фенове на българския футбол ще протестират днес пред спортната база на БФС в „Бояна“.

Събитието е насрочено за 17.00 часа, като привържениците настоятват за потвърждаване на оставката на президента на БФС Борислав Михайлов, свикване на предсрочен Конгрес на централата, както и незабавна оставка на Изпълкома на БФС.

Ето и какво пишат организаторите на събитието, за което до този момент са заявили участие малко над 100 души:

Българските футболни фенове сме неразделна част от любимата ни игра и даваме своя принос за просперитета на футбола в Родината ни. Затова решихме да действаме!
Нямаме никакво намерение да продължаваме да се оплакваме в какво блато се е превърнал любимият ни спорт. Затова решихме да действаме!
Управляващите в Българския футболен съюз (БФС) са ни превърнали в безпомощни наблюдатели на агонията на футбола в България, на упадъка на моралните и спортните ценности и унищожаването на любимата ни игра! Затова решихме да действаме!
От повече от седмица медии и свързаните с футбола обясняват как това посмешище БФС трябва да преустанови своята дейност. За жалост обаче не се намери никой, който да повече движение срещу престъпниците в управлението на футбола в България. Затова решихме да действаме!
Ние всички избираме дали този цирк да продължи! Трябва да се държим здраво и да бъдем единни, за да продължава да бъде нашата обща кауза жива! Благодарим ви предварително за присъствието! Очакваме ви! #ДОЛУБФС
Дата: 21.05.2021г.
Начален час: 17:00ч.
Място: Спортна база на БФС – „Бояна“
Исканията на протеста са повече от ясни:
1. Потвърждаване на оставката на Борислав Михайлов!
2. Свикване на предсрочен Конгрес!
3. Незабавна оставка на Изпълкома на БФС!
Докато не бъдат уважени тези искания няма да се приберем.

Добави коментар
Гласувай: