Феновете на Ботев с гневна реакция срещу политизираните си шефове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Привърженици на Ботев (Пловдив) изразиха бурното си недоволство от позицията на ръководството относно провежданите в цялата страна протести срещу правителството.

Вчера шефовете на Канарчетата се присъединиха към градския съперник Локомотив и разпространиха смущаваща декларация, в която грубо погазиха принципите за ненамеса в политически процеси от страна на спортни клубове.

Ето какво написаха от фракцията “Бултрас”

“Обединени фракции Бултрас изказват своето остро възмущение от поредното неадекватно действие на ръководстовото на Ботев Пловдив!

Една самозабравила се клика, която продължава да управлява подмолно, си позволи да опетни името на любимия ни Ботев, намесвайки политиката във футбола. Независимо от различните политически пристрастия, – принцип, който никога не е бил нарушаван! Това е нечуван срам, виновниците за който трябва да понесат последствията си.

Гнус ни е от Вас и очакваме да понесете вината си! Г-н Караславов, г-н Благов паднахте прекалено ниско в опита си да угодите на лицето Ангел Палийски и неистовите му усилия да запази властта си.”