Феновете на Интер загубиха доверие в Антонио Конте
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Привържениците на "нерадзурите" призоваха Конте да напусне

Феновете на Интер загубиха доверие в наставника на отбора Антонио Конте. Тифозите на “синьо-черните” призоваха италианския специалист да се махне от клуба. В последните дни в социалните мрежи феновете на “нерадзурите” не спират да използват хаштага #ConteOut, а това показва, че искат нов мениджър начело на любимия си отбор.

В средата на седмицата Интер загуби шансове да продължи напред в Шампионска лига, след като отстъпи в домакинството си на Реал Мадрид с 0:2. “Нерадзурите” се намират на последно място в своята група с едва две точки, като дори може да не успеят да се класират за Лига Европа.

Вестник Corriere della Sera излиза с информация, че Антонио Конте няма никакво намерени да напуска Интер, но това може и да не зависи от него, тъй като “нерадзурите” се славят с това, че доста бързо губят търпение към треньорите си. В  последните 43 години едва трима треньори са успели да се задържат на скамейката за повече от два сезона като това са Еугенио Берселини, Джовани Трапатони и Роберто Манчини.