Феновете на Левски отново ще спасяват лиценза на клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Синя България отново се надига, за да подкрепи Левски, пише „Стандарт“. След като клубът от “Герена” е  застрашен да загуби евролиценза си за сезон 2021/22, то феновете на тима отново трябва да се активизират и да помогнат.

От клуба се надяват привърженицит на отбора да започнат да изкупуват масово абонаментните карти за новата кампания . Ако това стане от идната седмица, то повечето от задълженията, които трябва да се платят до 30 юни, ще бъдат погасени. Очаква се и големи фирми да се включат с дарения за Левски, след като акциите вече се притежават от Наско Сираков и Тити Папазов.

Ако все пак не бъдат изчистени текущите задължения натрупани по време на карантината заради коронавируса, тогава футболната централа УЕФА ще отпусне гратисен период за столичани, като “сините” ще могат да си опростят борчовете.  Едва след това може да се мисли за отнемане на лиценза на клуба за сезон 2021/22.

На „Герена“ са твърдо решени да играят на върха на възможностите си в дербито с ЦСКА в събота от 16:30 ч. Новият наставник на “сините” Георги Тодоров, който дебютира с победа над Арда с 3:1 в миналия кръг, няма да може да разчита само на контузените Деян Лозев и Насиру Мохамед.

“Сините” очакват сериозна подкрепа от феновете в утрешното дерби. В Левски смятат, че всички отпуснати 9000 билета ще бъдат изкупени от привържениците.

От НСБ ЕАД сториха всичко по-силите си теренът на стадион “Васил Левски” да е готов за дербито в събота. За срещата между ЦСКА и Левски ще бъде пусната и новата система за видеоконтрол, която е с над 100 камери. Те обхващат, както чашата на стадиона, така и входовете и района около националния стадион “Васил Левски”. По този начин полицията ще може да има 100-процентово наблюдение и така ще бъдат респектирани агресивните запалянковци и на двата тима.