Феновете на Локо пак показаха класа – дори след дуела със Спърс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Специалният Локомотив (Пловдив) винаги се е славел със специални привърженици!

Това те доказаха за пореден път по време и след дуела с водения от Специалния Жозе Моуриньо Тотнъм във втория предварителен кръг на Лига Европа.

Феновете на Локо пак показаха класа - дори след дуела със Спърс 1

Феновете на Локо нямаха възможност да присъстват на стадиона заради наложените УЕФА мерки срещу разпространението на коронавируса, но гръмовната им подкрепа се усещаше и чуваше във всяка една минута от емоционалния сблъсък, в който Черно-белите бяха съвсем близо до исторически триумф.

Хиляди привърженици на Черно-белите наблюдаваха двубоя на специално монтирана видеостена с размер от 54 квадратни метра.

Феновете на Локо пак показаха класа - дори след дуела със Спърс 2

В началото на втората част “Лаута” се озари от феерична заря, а по канонадата с фойерверки се прехласнаха всички британските репортери, включително BBC, които отделиха специално внимание на звуково-светлинното шоу.

След двубоя пък феновете на шампиона на България за 2004 година показаха, че са трудно достижими не само в пламеннaта си подкрепа, а и в спазването на обществените норми.

Снимката, публикувана в 7 Спорт, е направена съвсем скоро след приключването на двубоя с Шпорите, а не нея се вижда безупречно почистената улица, на която се беше разположила армадата на черно-белите фенове.