Феновете на Локо Пд благодариха на отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"ГОРЕ ГЛАВАТА МОМЧЕТА, ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ГЕРОИ и днешната загуба с нищо не може да промени това!"

Фенклубът на пловдивския Локомотив благодари на футболистите, треньорите и ръководителите на клуба за представянето на „черно-белите“ в турнира за Купата на България.

От Лаута публикуваха мнението на един от емблематичните привърженици на тима – Владимир Владимиров – Дарбито, който е един от авторите на клубния алманах “Оттук започва любовта”.

Вчера отборът на Александър Тунчев допусна поражение с 1:2 от Лудогорец в четвъртфиналите за Купата.

Ето и официалното съобщение на “Фенклуб Локомотив Пловдив”:

“Тази вечер затворихме, по изключително достоен начин, една от най-славните страници в нашия “черно-бял” летопис! Трябва да сме страшно горди с нашите момчета и да не забравяме, че когато затваряме лист се открива НОВ, затова – ГОРЕ ГЛАВАТА МОМЧЕТА, ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ГЕРОИ и днешната загуба с нищо не може да промени това!

Благодарим ви за тези две НЕЗАБРАВИМИ години в турнира за Купата на страната и ние знаем, че пред вас и пред нас предстои още много, много път, който да извървим заедно!

Нека благодарим и на момчетата от волейлокото, които и тази вечер, въпреки финансовите затруднения продължават с изключителния си подвиг през годината и са само на крачка да влезнат в битка с най-добрите за първенството на България!!!

Обичам Локо Пловдив и вечния си град!!!”