Феновете на Локо Пд изразиха притесненията си за стадиона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Притесненията ни се оказаха основателни – сумата от 42 милиона лева е определена по неясни критерии, а размерът й е непропорционално по-висок за позициите, които ще се изпълняват", написаха привържениците на "черно-белите".

Феновете на Локомотив Пловдив разпространиха официална покана до кмета на града Здравко Димитров и неговите колеги за среща, на която да бъдат дискутирани сумите относно завършването на строителството на стадион “Локомотив”.

Ето какво гласи и съобщението на феновете:

До

Здравко Димитров

Пламен Райчев

Тодор Тодоров

“Уважаеми господа,

Отправяме покана за среща, продиктувана от угрозата завършването на ст. „Локомотив“ да бъде опорочено по подобие на други два спортни обекта в Пловдив.

За съжаление притесненията ни се оказаха основателни – сумата от 42 милиона лева е определена по неясни критерии, а размерът й е непропорционално по-висок за позициите, които ще се изпълняват. Тази сума превишава почти трикратно общата стойност на останалите три трибуни!

Настояваме да бъде направена проверка и съпоставка на стойностите, за да се установи как е получена тази сума, особено ако се вземе предвид фактa, че беше предоставен срок от едва 3 (три) дни за изчисление на прогнозните стойности, при наличието на толкова много позиции.

Непонятно е и откъде би била осигурена допълнителната сума до 42 милиона лева, в резултат на което Локомотив да няма нормален стадион, а причината за това да бъде приписана другиму.

Независимо от изричната предварителна договорка, ние не получихме условията на поръчката. Това обстоятелство неминуемо хвърля сянка на съмнение, което се подсилва от силно завишената стойност по-малко от 3 месеца преди местните избори.

Заявяваме, че при липса на реакция от гореспоменатите, запазваме правото си ние да ги потърсим!”