google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Привържениците на Черно-белите не могат да простят постъпката на босненеца

Привържениците на Локомотив (Пловдив) реагираха крайно негативно на решението на наставника Бруно Акрапович да зареже Черно-белите още преди средата на сезона, за да оглави конкурента ЦСКА София.

Феновете на тима окачествяват постъпката на босненеца като предателство и не скриха разочарованието си със стотици постове в социалните мрежи.

Особено внимание предизвикаха думите на фен на Локомотив, които той пусна в страницата на Акрапович:

“Бруно Акрапович, ще ти благодаря за спечелените купи, но до там! Когато ти дойде на Лаута, беше плют доста, бях един от малкото, които вярваха, че може да направиш нещо с отбора. Получи подкрепа от ръководството, която в България не е видял нито един треньор от както аз се помня! Не знам дали отиваш в София или Ловеч, но знам, че няма да изкараш дълго, мога само да ти пожелая, да получиш доста шамари от Ганчев, че да ти дойде акъла в главата! Стойчо Стоилов да ти реди отбора, а видиш ли пак след някоя загуба може да влезе и да го извади! Искам да видя как ще те търпят звездичките в оранжево, когато ги накараш да станат в 7 сутринта за тренировка! Повярва си доста и сравни се дори с бившия ти съотборник и един от най-великите треньори в днешно време – Юрген Клоп! Само че до тук – разликата между вас е от тук до луната, и с това изнизване като мишка ти само го доказа! Големите си тръгват с чест и достойнство и биват изпращани ето по този начин!”, написа той, добавяйки видео с изпращането на Клоп при напускането му на Дортмунд.

Коментарите под поста пък са повече от показателни за настроението на привържениците.

“Да беше в чужбина – разбирам, ама да ми отидеш в тирето при положение, че всички са зад теб в ЛОКО си е чисто безумие. Неговия залез започва от Ловеч,” гласи един от тях.

“Ние, които цял живот чакахме тия купи, не се самозабравихме така както ти! Жалко, че по тоя гнусен начин оставяш отбора, но в тоя живот всичко се връща,” пише друг фен.

Не липсват и по-колоритни обръщения: “Мишок!”, „До 2 месеца го виждам треньор на Монтана”, „Виждам го като продавач на списания в Ловеч”, „От днес ставал Бруно-Акрапович”…