google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Привържениците на Янтра (Габрово) останаха крайно разочаровани от решението на Българския футболен съюз, свързано с назначението на съдийската бригада за двубоя им в третия кръг на Втора лига.

Съдийската комисия обяви, че арбитър на дуела с Витоша (Бистрица) ще бъде Ивайло Ненков от София. В добавка единият от асистентите му – Андрей Николов, както и четвъртият съдия Мирослав Кузманов също са от столицата.

Двубоят е утре от 18.00 часа на стадион “Христо Ботев”, но в Габрово вече са сериозно притеснени от софийската инвазия.

Някои от феновете на Янтра дори се пошегуваха, чудейки се дали реферите няма да пътуват в един автобус с отбора на Витоша.

Други пък направо изразиха възмущение от поредния случай, в който тим от провинцията е поставен в неравностойно положение за сметка за сметка на софийски клуб.

“Подигравка”, “позор” и “срам” са само някои от по-меките определения, употребени от привържениците на габровския отбор за действията на съдийската комисия.

Това е второто домакинство за сезона на Янтра. В първия си мач на стадион “Христо Ботев” момчетата на Стоян Ацаров зарадваха многобройна публика с победа с 1:0 над Кариана (Ерден).

В единствения си мач досега Витоша завърши наравно – 0:0, с Хебър.