Ферарио Спасов пази основен играч за реванша с ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов отново няма да раз­чита на двама основни футболисти в двубоя с Ботев Враца. Аут за срещата е защитникът Джонатан Перейра, който ще бъде съхранен за мача с ЦСКА, докато Антонио Вутов е наказан.

Джонатан е с проблеми в рамо­то от предишния мач с Бо­тев (Враца) и няма да е въз­становен на 100 процента. Бразилецът не взе участие при визитата на Лудогорец в Раз­град, като “канарчетата” отстъпиха с 1:2 в тозидвубой, след като допуснаха гол в края на мача.

Щабът на Ботев е преценил да запази Джона­тан за реванша с ЦСКА за ку­пата на 24 юни (сряда). “Жълто-черните” са оптимисти, че ще успеят да вдигнат брази­леца за сблъсъка с “червените”. Затова Фе­рарио Спасов няма да предприема рискове и да го включи в групата за домакинската среща с врачани след няколко дни.

Преди 2 седмици при подновяването на българския футбол, Ботев (Враца) излъга “канарчетата” с 1:0 в Коматево с попадение на Валери Домовчийски. Ботев (Пловдив) ще се стреми да вземе реванш, но играчит на Феро трябва да бъдат много внимателни, тъй като трима висят с картони. Това са Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев и Станислав Шопов. Възможно е дори звездите на тима Неделев и Балтанов да останат резерви, за да не се рискува да получат картони и да отпаднат от сметките за мача с ЦСКА.