Фийни отсече: Приоритетът ни е да останем в efbet Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаме много дълъг път да извървим, нашият клуб трябва да расте и да се развива", каза той.

Старши треньорът на Пирин Уорън Фийни говори след домакинското поражение от Локомотив Пловдив с 2:3 в двубой от 16-ия кръг на efbet Лига.

Специалистът остана доволен от първото полувреме, но призна, че концентрацията трябва да бъде на високо ниво през целия мач, за да може крайният резултат да бъде положителен.

„Загубихме мача за три минути днес. Чувствахме се комфортно първото полувреме, бяхме дисциплинирани. За около 6 минути ни изравниха. Нашият отбор продължаваше да изглежда уверено, но по-късно вече беше различно. Играчите са разочаровани. Дисциплината трябва да е през всичките 90 минути, не само през първите 45 минути“, заяви Фийни.

„Нивото на концентрацията се промени. Това са топ играчи. През първото полувреме действахме много добре. През второто направихме грешки и бяхме наказани. Видяхме и дузпата, която беше отсъдена. Не знам защо ВАР отсъди така. Може би видяхте нашата реакция за дузпата“.

„Беше много добре, че взехме тази точка срещу Берое. Трябваше да продължим и днес. Знаехме, че ще е много трудно. Имаме много дълъг път да извървим, сега сме в един добър период. Играчите трябва да се наслаждават, за да продължим напред“.

„Нашите фенове искат само победи. Знаете откъде дойдохме. Ние сме един клуб, който трябва да расте и да се развива. Нашият приоритет остава да останем в лигата. Имаме играчи с голям опит. Те са тук, защото дойдоха към края на кариерата си и според мен трябва да дават максимално, така че всичко да е наред“, каза още наставникът на “орлетата”.