Фикайо Томори може да се завърне в родината си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимове от Премиър Лийг следят бранителя на Милан

Централният защитник на Милан Фикайо Томори може да напусне тима през лятото, за да се завърне в Англия, съобщава MailSport. Италианския гранд обаче ще иска солидна сума, за да продаде правата на играча.

Томори започва кариерата си в академията на Челси. Впоследствие той бива отдаван под наем на различни отбори, което е позната практика на “сините”. За разлика от повечето футболисти на Челси, които вървят по същите стъпки като Томори, той успява да играе и за първия тим. Там обаче той не успя да се наложи и бе продаден на Милан през 2021 година за 31.6 милиона евро.

Интерес към Томори в момента проявяват както Манчестър Юнайтед, така и Тотнъм. И двата тима се нуждаят от подсилване в защитата, тъй като им липсват достатъчно кадри.

Манчестър Юнайтед по всяка вероятност ще се раздели с четирима бранители през лятото. Това са Виктор Линдельоф, Аксел Туанзебе, Фил Джоунс и Ерик Баи. Това би отворило място за Томори в състава на “червените дяволи”.

Тотнъм също се нуждае от свежа сила в отбранителния блок, тъй като това е най-проблемната зона на “шпорите” от началото на сезона.