Финалист в турнира за КЕШ настоява за Робърта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шведският Малмьо с подобрена оферта за нападателя на Левски

Шведският шампион ФФ Малмьо очевидно не се е отказал от намерението си да подсили атаката си с нападателя на Левски Найджъл Робърта, тъй като на Герена е пристигнала подобрена оферта от финалиста в турнира за Купата на европейските шампиони (предшественик на Шампионската лига) за 1979 година, съобщава “Мач Телеграф”.

Реакцията на бившия тим на Златан Ибрахимович идва, след като стана ясно, че американският Ди Си Юнайтед в готов да плати трансферна сума от над 1 милион долара за стрелеца, който продължава да  бъде представян като национал на Кюрасао, въпреки че обяви бойкот на островната страна.

Първоначалната оферта на шведите беше за 500 хиляди евро, но след категоричния отказ на Сините да се разделят с Робърта за тази сума, от Малмьо добавиха още 150 хиляди.

Последва нов отказ от стадион “Георги Аспарухов”, а преди няколко дни се разбра и за офертата на тима от Мейджър Лийг ъф Сокър.

Очаква се Робърта да обяви решението си си до края на седмицата.

Както вече стана ясно, той не е останал очарован от възможността да отиде да играе в САЩ. Футболистът е на мнение, че там ще настъпи застой в кариерата му, която може да се развие далеч по-добре, ако остане да играе в първенство на Стария континент.