Фламенго: Габигол е наш! Имаме головете му до 2024 година
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

23-годишният футболист Габриел Барбоса подписа постоянен договор с настоящия си отбор Фламенго, за които отбеляза общо 43 гола в 59 мача през миналия сезон.
С новия контракт датата му на пребиваване в Рио де Жанейро се удължава с още три години.

Героят от финала на Копа Либертадорес до този момент беше отдаден под наем от „нерадзурите“ и свърши чудесна работа във Фламенго, със своите две драматични попадения вратата на Ривър Плейт, по време на финала на най-реномирания южноамерикански клубен турнир. С тях той донесе победата на Фламенго, които надиграха съперника с 2:1.
Още една голяма заслуга записа в актива си Барбоса, когато се превърна в голмайстор с 25 гола на бразилското първенство.

От Фламенго ликуват след официално подписания договор, публикувайки радостен възглас в Туитър, гласящ: “Габигол е наш! Имаме головете му до 2024”!
Самият нападател признава, че в клуба винаги са го уважавали и е благодарен на съотборниците си за това, че винаги, още от самото му пристигане в тима, веднага са го приели с “отворени обятия”. Той напомни, че ежедневието му в отбора е интензивно и изключително много наситено с емоции. Радост, тъга, страдание – всички тези чувства се надпреварват да бъдат изразени, признава във своето видеообръщение Габриел Барбоса.