Флойд Мейуедър се раздвижи в пустинята (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Непобедената легенда в бокса Фройд Мейуедър – Джуниър (50-0, 27 KOs) тренира усилено по време на ограниченията наложени, заради глобалната епидемия от Коронавирус. Боксьорът пусна видео в нета, в което се вижда как непобеденият шампион прави крос в пустинята на Лас Вегас, докато неговите охранители го следват на колелета. Видеото провокира предположения от страна на фенове и анализатори, че може би Флойд готви завръщане на ринга, но така или иначе това остават предположения, които не се градят на никакви аргументи поне към този момент.

Наскоро Мейуедър загуби своя баща и заяви, че ще се опита да стане най-добрият треньор в света, като по този начин отдаде почит към него.

Въпреки това Флойд говори доста за желанието си да се изправи срещу боец от най-престижната ММА организация UFC, като се спекулираше с имена като това на шампиона в лека категория Хабиб Нурмагомедов или реванш с ирландската здезда Конър Макгрегър. Голям проблем при организирането на подобна битка обаче ще се окаже големият хонорар на звездата, за щото Мейуедър обяви, че минималната сума, за която би се качил на ринга е поне 100 милиона долара. Паралелно представител на треньорския щаб на Макгрегър обяви, че не много далеч в бъдещето Конър отново ще сложи боксовите ръкавици в професионален мач. В момента обаче индикации за втори бо между двамата не са давани.

За последно Мейуедър излезе в демонстративен мач в Япония срещу местния любимец и кикбоксова звезда Теншин Насукава. Боят беше по боксови правила, а японецът нямаше никакви шансове и мачът беше прекъснат съвсем скоро след удара на първия гонг. Вижти и видео с тренировката на Флойд Мейуедър в пустинята.