Французин и бразилец в игра за Локо в спаринга с Миньор (Перник)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Централен защитник и ляв халф-бек се присъединиха към тренировъчния лагер на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) в Боровец.

Френският бранител Крис Гомис и младият бразилец Луан Габриел ще получат шанс за изява по време на днешния спаринг на Черно-белите с Миньор (Перник). Двубоят ще се играе в Самоков от 17.00 часа.

Двамата ще продължат да тренират с тима на Бруно Акрапович и през следващата седмица, след която ще стане ясно дали ще получат предложения за подписване на контракти.

Тежката дума, разбира се, ще има наставникът, който в момента е в чужбина и няма да присъства на двубоя в Самоков.

Акрапович вече се изказа доста ласкаво за качествата на Гомис, играл в дублиращия отбор на Пари Сен Жермен и 20-годишния Габриел, който пък е съотборник с бившата звезда на Лудогорец Марселиньо във втородивизионния Витория Баия.

„Крис съм го гледал на записи и ми е хванал окото,” коментира Акрапович. “Искам обаче да го видя и по време на тренировки. Ще добия информация и за това как се е справил в контролата.

Французин и бразилец в игра за Локо в спаринга с Миньор (Перник) 1

“Бразилецът Габриел пък е точно такъв тип играч, от какъвто имаме нужда”.

Латиноамериканецът е гласен за заместник на хърватина Йосип Томашевич, който бе продаден на гръцкия Атромитос.

На този пост бе привлечен и Кристиан Илич, но той се чувства по-комфортно в центъра на терена. След заминаването на Томашевич, в неговата зона се подвизава Момчил Цветанов.