Фулъм избра халф на Монако за заместник на желания от Байерн Палиня
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Юсуф Фофана може да акостира на “Крейвън Котидж”

Мениджърът на Фулъм Марко Силва е започнал да планира бъдещето за времето след като Жоао Палиня напусне отбора. Това може да не бъде скоро, но може и да бъде още утре, тъй като тогава затваря трансферния прозорец, а Байерн Мюнхен силно се интересува от него. Силва е поискал ръководството да инвестира сумата, която ще получи за Палиня в полузащитникът на Монако Юсуф Фофана.

“Котиджърс” ще дадат зелена светлина за трансфера на Палиня в Байерн едва когато са сигурни, че те ще привлекат негов заместник. Това чакане изнервя баварците, които вече продадоха Райън Гравенберх на Ливърпул и вече спешно се нуждаят от още един полузащитник.

Единственият отбор в тази трансферна сага, който не притиснат до стената е Монако. Французите не биха имали нищо против да се разделят с Фофана, защото това ще напълни тяхната хазна за подсилване на отбора в други зони. Те обаче не се нуждаят да го продават спешно, тъй като тимът им изглежда завършен и без нови попълнения, а присъствието на играч с класата на Фофана в състава може само да бъде в тяхна полза.