Фулъм се опитва да привлече нигерийски защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Все още е трудно да се предреч бъдещето на младия защитник

Фулъм е подал оферта от 15 милиона евро за защитника на Аякс – Калвин Баси, съобщава The Athletic. Аякс все още не е отговорил на офертата  на ,,котиджърс”, защото не са сигурни дали искат да продадат още един защитник, след като Арсенал купи Юриен Тимбър.

Въпреки че се присъедини към Аякс от Рейнджърс през миналото лято, Баси е свързван също с преминаване в някой друг от нидерландските грандове, след като загуби титулярното си място в края на миналия сезон.  Обаче защитникът сподели, че смята да се бори за титулярното място в Аякс през следващия сезон при новия мениджър на тима – Морис Стейн.

–  ,, Разбира се, тренирах през цялото лято, искам да се върна в най-добра форма.  Имаме нов треньор, така че добрия старт е важен. Надявам се здравата ми работа да ми донеси бонус точки и да се отплати. Щастлив съм, че се завръщам и гледам напред към новия сезон, като моята цел е да се върна в най-доброто си състояние. С новия треньор начело съм решен да започна с положителна нотка и се надявам да окажа значително влияние за отбора”, сподели Баси пред Ajax Tv.

Освен Фулъм има слухове, че Брайтън също следят нещата около Калвин Баси.