Фулъм ще се опита да привлече бразилски талант от Флуминензе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонският клуб се стреми да спечели надпреварата за услугите на Андре Триндаде, който е предлаган на Арсенал, Ливърпул, Барселона

Според медията 90min, отборът на Фулъм има желание да привлече бразилеца Андре Триндаде. 21-годишният играч е в изключителна форма през последните 12 месеца и е на радара на множество топ клубове от цял ​​свят. Цената му е 25 милиона паунда като “котиджърс” ще срещнат сериозна съпротива за подписа на Андре.

Андре Триндаде се изкачи в първия отбор на Флуминензе в последните години. Полузащитникът ма общо 141 мача и е участвал в шест гола за сво я тим. Той прогресираше всеп овече през последните няколко години и бе възнаграден с дебюта си за националния отбор през тази година в контрола срещу Сенегал.

Бразилският национал e записал 33 мача през този сезон и натрупа над 2800 минути. Полузащитникът на Флуминензе беше опора пред защитата и впечатляващите му изпълнения привлякоха много внимание. Въпреки че договорът му с клуба е до края на 2026 г., 21-годишният играч може да бъде продаден през текущия трансферен прозорец. Негов представител е предлагал футболиста на Арсенал, Ливърпул и Барселона.

Докато представителите на Андре го предложиха на европейските елити, Фулъм все още е уверен в сключването на сделка с Флуминензе за услугите му. Те искаха да го привлекат още през януари и бяха много близо до придобиването на услугите му за по-малко от 20 милиона паунда. Сега предстои да видим дали през лятото Фулъм ще доведе Андре във Висшата лига.