google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Хорхе Емануел Броун, който беше освободен от Лудогорец, успя да се договори с Химнасия и Есгрима, чийто водач е не кой да е, а голямата световна футболна звезда Диего Армандо Марадона. През последните дни се водеше усилена комуникация между футболистът, който вече навърши Христова възраст и клуба, а след като медицинските прегледи бяха завършени, подписът му върху договора е най-после факт.

Припомняме, че отношенията между аржентинския страж и разградските “орли” бяха прекратени по взаимно съгласие, като това се случи след финала на първата част от сезона 2019/20 в efbet Лига.

Хорхе Емануел Броун е четвъртото попълнение в отбора, след като той бе поверен на Марадона, който вече успя да привлече Матиас Перес Гарсия, Жонатан Агудело и Харинсон Мансила.

Аржентинските медии са категорични, че Армандо Марадона е решен на всяка цена да се сдобие и с нападател, както и с централен защитник, въпреки че досега от управата пазят в тайна кои точно са набелязаните фаворити.

Резултатът до момента на Химнасия е 21-и от 24 тима с 14 пункта и е формиран на базата на изиграните от отбора 16 срещи в аржентинската Суперлига.

Тази година договорът на Дон Диего с клуба изтича, като това предстои да се случи през лятото.

Докато игра за Лудогорец Разград аржентинецът участва в 40 срещи, половината от които останаха със „суха мрежа”.