Футболистите на Байерн Мюнхен няма да се дадат лесно на Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците са доказвали, че могат да се справят в тежки ситуации

Отборът на Байерн Мюнхен трябва да навакса пасив от 3 гола в четвъртфиналния сблъсък от Шампионската лига срещу Манчестър Сити, ако иска да продължи пътя си към трофея. Мениджърът на баварците – Томас Тухел, не таи огромни надежди за класиране напред, съдейки по последните му изказвания, но футболистите на Байерн, от друга страна, звучат доста по-уверени.

„Готови сме за мача. Знаем, че първият двубой не беше добър за нас. Сега обаче ще имаме подкрепата на нашите фенове, като ще направим всичко възможно да спечелим срещата и да продължим напред. Виждали сме в миналото, че подобни обрати са възможни. Подготвихме се добре. Опонентът не е лесен, но с нашите привърженици зад нас, всичко е възможно. Ще дадем всичко от себе си и искаме да се възползваме от шансовете ни. Изиграхме добро първо полувреме в Манчестър и имахме добри моменти, но не отбелязахме гол. Разбира се, че искаме да спечелим всички трофеи и ще сме разочаровани, ако отпаднем утре. Нещата вървят доста добре с Томас Тухел, той е чудесен треньор с добри идеи. Вече го показа в предишните си отбори. Той е много близък с играчите си. Не искам да го сравнявам с Юлиан Нагелсман. Аз давам моя максимум на терена при който и да е наставник”, сподели бранителя на Байерн Бенжамен Павар.

“Всички вярваме, че можем да обърнем развоя на срещата. Първият мач в Манчестър ни показа това. Играхме много добре срещу Сити, представихме се на ниво. Имахме положения за гол, ако имахме малко повече късмет, мачът щеше да е различен. Сега се надявам да имаме шанс в Мюнхен”, каза друг футболист на Байерн – Джамал Мусиала пред “Шпортбилд”.

Феновете на баварците могат да се надяват, че и съотборниците на Павар и Мусиала мислят като тях, защото това е единственият им шанс да постигнат нещо велико.