Фюри към Джошуа: Не си велик, беше нокаутиран от дебело момченце
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тайсън Фюри оспори величието на Джошуа с коментар в Twitter

Макар все още Тайсън Фюри и Антъни Джошуа да не са се изправили един срещу друг на ринга, съперничеството между двамата в социалните мрежи започна. Фюри, който е световен шампион в тежка категория на WBC, се присмя на Джошуа, който от своя страна държи останалите пояси при най-тежките. Тайсън Фюри оспори величието на своя сънародник като му припомни за загубата от Анди Руис.

Джошуа качи две снимки в Twitter как се поти по време на спаринг сесии, които бяха придружени с коментар: “Един велик модерен боксьор би трябвало да може да се състезава във всяка ера”.

Тайсън Фюри отправи следния закачлив коментар: “Велик? Как пък не! Ти беше нокаутиран от дебелото момченце, което прие да се боксира с теб 3 седмици преди срещата. Ти си велик единствено в това да изглеждаш добре на снимки.”

Джошуа допусна поражение срещу Анди Руис на 1 юни 2019 година и загуби световните си титли, но взе реванш от мексиканеца през декември същата година и си върна поясите. За последно Джошуа се качи на ринга за двубоя срещу българина Кубрат Пулев на 12 декември 2020 г. в Лондон. Британецът защити поясите на WBA, IBF, WBO и IBO след нокаут в деветия рунд

Всички любители на бокса очакват с нетърпение двубоя между Ей Джей и Фюри за обединяване на титлите. Най-голямата битка в историята на британския бокс трябва да се проведе през тази година, а според медиите все по-малки са шансовете двубоят да се състои на Острова заради рестрикциите около COVID-19 и липсата на фенове на спортни събития.