google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри не включи българина Кубрат Пулев в своя Топ 5 на най-добрите боксьори в тежка категория в момента. На първо място Фюри постави себе си, а топ 3 допълват Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа.

Сред петте най-добри боксьори в момента според британеца са още Александър Усик и Дилън Уайт.

Преди дни стана ясно, че Фюри и Антъни Джошуа са се договорили за двоен мач помежду си. Промоутърът на Пулев Боб Аръм обяви, че не смята за сериозна новината за тази договорка като отрече да има подписан договор между двамата боксьори.

“Това ми изглежда като фалшива новина. Преди това Джошуа трябва да се боксира  срещу Кубрат Пулев, който е много корав българин. На Тайсън пък му предстои трети двубой с Уайлдър, който също не е лесен мач. Трябва първо тези двубои да минат, а после може да се говори за нови договори”, каза Боб Аръм.

“Не мога да проумея как Джошуа може да се счита за сигурен за двубой с Фюри. Пулев ще го нокаутира на база това, което видях от мачовете му с Анди Руис. Дали Джошуа е слаб? Не, но Руис не е способен да нокаутира когото и да е, а го направи срещу Ей Джей. Това означава, че брадичката на Антъни е стъклена и Кубрат ще докаже твърдението ми”, добави Аръм.