Галатасарай е набелязал халф на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед още е пред дилема дали да се раздели с играча си

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Скот Мактоминей се очертава като изненадваща трансферна цел за Галатасарай.

Турският гранд следи ситуацията около Мактоминей, защото има вариант, при който Манчестър Юнайтед ще се опитат да спечелят пари от шотландския национал, вместо да подновят договора му, тъй като се стремят да подновят отбора си. Договорът на Шотландеца изтича след само 12 месеца, като ако не бъде продаден сега е възможно догодина да си тръгне без трансферна сума.

Вицепрезидентът на Галатасарай – Ибрахим Хатипоглу разкри пред CNN Turk, че в момента се водят преговори между двете страни. Хатипоглу говори и за евентуалните пари, които те ще трябва да приготвят ако искат шотландеца в състава си, като се очаква това да са около 30 милиона паунда.

Скот Мактоминей прекара цялата си кариера досега на “Олд Трафорд”, записвайки 252 мача във  всички турнир, откакто дебютира под ръководството на Жозе Моуриньо в края на сезон 2016-17. Отбелязал е за клуба 29 гола и е дал осем асистенции през това време, като Мактоминей се оказва винаги ценен играч за отбора и различните мениджъри, които са го използвали.